Nieuw en tijdelijk alleen in de maanden mei en juni: Gratis badminton voor onze oud/voormalige clubleden om weer eens een shuttletje te komen slaan. Alleen op de vrijdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur. Wie durft deze uitdaging aan te gaan? Graag tot ziens en introducees zijn ook welkom. Meer informatie nodig stuur dan even een mailtje.

 

15/05/23 even een update: Fantastisch hoor, de uitdaging is opgepakt en afgelopen vrijdag 12/05 enkele oud clubleden weer mogen verwelkomen en zijn er mooie partijen gespeeld en blijkt dat zij het niet verleerd hebben. We kijken met spanning uit wie we nog meer mogen verwelkomen in de volgende weken. Dit succes brengt mij ook op het idee, dat het misschien leuk is voor de ouders van onze jeugdleden? Om dit organiseren is iets meer coördinatie/begeleiding nodig dus laat even weten als er daarvoor interesse is. 

En 19/05 jl. ook weer leuke en pittige partijen gespeeld, maar wel helaas een blessure! Ook wel een die in andere situaties zo maar voor kan komen, maar hierbij toch het advies "doe rustig aan" en lang niet gesport dan zeker eerst een goede warming-up!