Welkom bij Badmintonvereniging De Zender...

Badmintonvereniging De Zender uit Lopik is opgericht op 20 oktober in 1977. Al 45 jaar wordt er wekelijks een partijtje badminton gespeeld waarbij de sportiviteit voorop staat. Op onze vereniging is plaats voor jong en oud. Jeugd (vanaf 6 t/m 17 jaar - training en competitie). Senioren vanaf 18 jaar, recreatief en of competitiespeler. Heb je interesse, kom een keer langs en doe gezellig mee!

Taken en samenstelling Bestuur / Vrijwilligers: in kader van de privacyregels - vermelden wij alleen de voornamen en lopen alle contacten via het secretariaat e-mail adres: zie contactgegevens!

• Voorzitter = vacant
  • Jeugdafdeling en competitie vallen onder verantwoordelijkheid van Kirsten & Dagmar // Tevens vertrouwenspersonen
  • Financiën = Penningmeester Averil  - penningmeester.bvdezender@outlook.com
  • Algemeen - Activiteiten = Bernadette
  • Administratie / secretariaat / senioren afdeling / website /vertrouwenspersoon = vacant en waarnemend Piet
  • Huishoudelijk reglement is op aanvraag beschikbaar.