Welkom bij Badmintonvereniging De Zender......  

Badmintonvereniging De Zender uit Lopik is opgericht op 20 oktober in 1977. Al ruim 45 jaar wordt er wekelijks een partijtje badminton gespeeld waarbij de sportiviteit voorop staat. Bij onze vereniging is plaats voor jong en oud. Jeugd (vanaf 6 t/m 17 jaar - training en competitie). Senioren vanaf 18 jaar, recreatief en of competitiespeler. Heb je interesse, kom een keer langs en doe gezellig mee!

Taken en samenstelling Bestuur/Vrijwilligers: in het kader van de privacyregels - vermelden wij alleen de voornamen en lopen alle contacten via het secretariaat e-mail adres: zie ook pagina contactgegevens!

  • Voorzitter = vacant 
  • Jeugdafdeling en competitie vallen onder verantwoordelijkheid van Kirsten & Dagmar // Tevens vertrouwenspersonen
  • Financiën = Penningmeester Averil  - penningmeester.bvdezender@outlook.com 
  • Algemeen - Activiteiten = Bernadette
  • Administratie / secretariaat / senioren afdeling / website /vertrouwenspersoon = vacant en waarnemend Piet
  • Huishoudelijk reglement is op aanvraag beschikbaar

Algemene informatie voor de huidige leden: Graag gebruiken wij /ik voor de communicatie, mail en "WhatsApp". Voor zowel jeugd als senioren is er een App groep waarbij de algemene regels gelden.

Jeugd: Omdat de jeugd ook training krijgen en over het algemeen ook trouw komen geldt de afspraak dat als zij een keer verhinderd zijn dit dan vrijdags ruim voor de training melden via deze App.(dit vooral omdat leiding en trainer hiervoor speciaal naar Lopik komen)  

Senioren: Gezien het geringe aantal is het prettig te weten of er voldoende spelers komen voor een aantal leuke partijen badminton (want voor een leuke dubbelpartij hebben we nog steeds minimaal 4 spelers nodig). Daarom geldt hier de regel; wil en kom je badmintonnen laat dit dan even weten via de App. Dit is dan met name voor de leden die niet in Lopik wonen wel zo prettig, zodat zij niet voor niets naar Lopik komen. Zit je nog niet in de App en wil je dat? - laat dit dan weten via de mail en ja, deze wordt wel dagelijks gelezen en snel beantwoordt!