Club leden - Bijgewerkt 18/07/2024

Algemene informatie voor onze leden: Graag gebruiken wij voor de communicatie, mail en "WhatsApp". Voor zowel jeugd als senioren is er een App groep waarbij de algemene regels gelden:

 

  • Standaard speeltijden seizoen 2024 > 2025: Jeugd vrijdag van 18.30 tot 20.30 uur / Senioren dinsdag van 20.00 tot 22.00 uur en vrijdag van 20.00 / 20.30 tot 22.30 uur en de z.g. wat oudere jeugd (16 > 17 jaar) blijven ook welkom tijdens de senioren tijden.

 

  • Jeugd: Omdat de jeugdspelers training krijgen en over het algemeen ook trouw komen "geldt de afspraak" dat, als zij een keer verhinderd zijn dit dan vrijdags ruim voor de training melden via de App (dit vooral omdat leiding hiervoor speciaal naar Lopik komen). En voor de (wat oudere) jeugd 16 > 17 jaar zijn ook zij zoals hierboven vermeld "en gratis" welkom bij de senioren speeltijden.  

 

  • Senioren: Gezien het geringe aantal is het prettig te weten of er voldoende spelers komen voor een aantal leuke partijen badminton (want voor een leuke dubbelpartij hebben we nog steeds minimaal 4 spelers nodig). Daarom geldt hier de regel; wil en kom je badmintonnen laat dit dan even weten via de App. Dit is dan met name voor de leden die niet in Lopik wonen wel zo prettig, zodat zij niet voor niets naar Lopik komen. Zit je nog niet in de App en wil je dat? - laat dit dan weten via de mail. 

 

  • Opzeggingen: (horen we natuurlijk liever niet, maar soms onvermijdelijk) graag tijdig melden! 

Huishoudelijk reglement

Het huishoudelijk reglement (under revision) is op aanvraag beschikbaar

Agenda 

Bij afwijkingen in de standaard speelavonden zal dit via deze pagina (onderstaand) vermeldt worden! 


Geen Badminton wegens vakantie: van 29 juli tot 19 augustus

september 3e 1e speelavond senioren start seizoen 2024.2025
september 6e 1e speel / trainingsavond voor de jeugd - Let op: aanvang 18.30 uur!