Actueel nieuws! 26/11/2022

Beste clubleden en overige belangstellenden: (deze pagina wordt regelmatig bijgewerkt - dus werp af en toe een blik op deze site)

 

  • Beste RABO Bank clubleden, hartelijk dank voor de uitgebrachte stemmen. Het heeft voor ons het bedrag opgeleverd van € 270,58.
  • En zoals eerder al vele malen gecommuniceerd beleefde onze vereniging op 20 oktober 2022 het 45 jarig bestaan. Ook in eerdere communicatie is al geschreven dat we in dit jaar van de doorstart "gezien de lastige omstandigheden binnen onze vereniging" dit heugelijke feit wellicht geruisloos gaan vieren en is deze datum ook inderdaad geruisloos voorbij gegaan! Maar!!!!!!!!!!!!!  
  • De uitdaging is opgepakt en er wordt een activiteit voor zowel jeugd als senioren georganiseerd. Nadere info volgt!
  • Planning rond de kerst / nieuwjaar = Voor de jeugd zal er geen badminton zijn (kerstvakantie) op de vrijdagen 23, 30 december 2022 en 6 januari 2023 a.s. Voor de senioren houden we "nog even afhankelijk van openingstijden De Schouw / De Wiekslag" het gebruikelijke schema aan met communicatie via de senioren App (en natuurlijk zijn de oudere jeugdleden dan ook welkom).
  • Zoals bij velen al gemerkt is de facturatie van de lidmaatschappen gestart door onze nieuwe penningmeester Averil. Zij heeft deze pittige taak opgepakt en overgenomen van Frans, die na een wel zeer lange periode er nu echt mee gestopt is. En bij deze veel dank aan beiden voor hun inzet! Betaling in termijnen blijft mogelijk en graag bij de betalingen het factuurnummer vermelden. Dankzij het digitale tijdperk is dit alles mogelijk om dit via e-mail te doen, om die reden is het dan ook belangrijk bij wijzigingen dit te melden bij ons secretariaat. Dit kan eveneens via het contactformulier van deze site.

 

Algemeen ter informatie: Planning voor de toekomst is om bij nieuwsmededelingen op deze site daar via de onderstaande Whats App's op te attenderen!!

  • Zowel voor jeugd als senioren is er een groep-Whats App - t.w. Senioren BV de Zender - beheerster = Dagmar // Jeugd BV de Zender - beheerster = Kirsten

Websitehttps://www.bvdezender.nl   - onder onze oude domeinnaam is deze 1e opzet van een vernieuwde website gemaakt. Ondanks de generatie kloof is dit gelukt en uiteraard voor verbetering vatbaar! In het kader van de privacyregels staan er geen foto's en privé gegevens meer op. 

Met sportieve groet. Piet