Actueel nieuws! 09/08/2022

Beste clubleden;

  • Op 08/08/2022: Aan alle leden een mail verstuurd met daarin een uitnodiging voor een korte ALV (algemene leden vergadering) op dinsdag 23 augustus a.s. agenda punt is de mail van 15/07 jl. (zie onderstaand - bij oud nieuws) verder geen bijzonderheden!
  • Start nieuw seizoen voor senioren is in behandeling bij de Schouw, waarschijnlijk mogen deze 1 week eerder starten dan 23/08, nl. op dinsdag 16 augustus a.s. Definitieve info volgt uiterlijk 16/08, dus let op de senioren App!!!!!!!!!

Oud nieuws!

  • Vrijdag 15 juli een belangrijke informatieve mail verstuurd aan alle leden; Stand van zaken bij Badmintonvereniging De Zender. Mocht deze niet ontvangen of als er vragen / opmerkingen zijn, dan graag een reactie. 
  • Het einde van het seizoen 2021 > 2022 is in zicht, wat betreft de jeugd zal vrijdag 1 juli a.s. de laatste speelavond zijn en gaat het seizoen 2022 > 2023 op vrijdag 26 augustus weer van start (aanvang 18.00 uur). 

Algemeen ter informatie:

  • Laatste speeldatum huidig seizoen senioren wordt nog bepaald. In ieder geval is wegens vakantie van Dorpshuis De Schouw, sporthal De Wiekslag gesloten van 25 juli tot en met 14 augustus. 1e Speeldatum in het nieuwe seizoen is dinsdag 23 augustus a.s. 
  • Zowel voor jeugd als senioren is er een groeps-WathsApp - t.w. Senioren BV de Zender - beheerster = Dagmar // Jeugd BV de Zender - beheerster = Kirsten

 

Website: onder onze oude domeinnaam is deze 1e opzet van een vernieuwde website gemaakt. Ondanks de generatie kloof is dit gelukt en uiteraard voor verbetering vatbaar! In het kader van de privacyregels staan er geen foto's en privé gegevens meer op. 

Met sportieve groet. Piet