nieuws! 12/03/2023

Beste clubleden en overige belangstellenden: (deze pagina wordt regelmatig bijgewerkt - dus werp af en toe een blik op deze site)

Hoera !!!!!!!!!!!!!!! Team 1 senioren "kampioen" in hun poule en het blijkt maar weer "de jonkies moeten het doen".

Complimenten, prima gedaan! Gefeliciteerd - Kirsten, Dagmar, Elisa, Ravi, Erben, Jens C, Rafael, Gwen en Jens vd V. 

 

  • Clubshirts zijn ontvangen en worden / zijn verdeeld (Oeps foutje gemaakt - helaas 1 is in nalevering - sorry Bregt ). 
  • Onderstaand wat ouder nieuws!
  • Beste RABO Bank clubleden, hartelijk dank voor de uitgebrachte stemmen. Het heeft voor ons het bedrag opgeleverd van € 270,58.
  • En zoals eerder al vele malen gecommuniceerd beleefde onze vereniging op 20 oktober 2022 het 45 jarig bestaan. Ook in eerdere communicatie is al geschreven dat we in dit jaar van de doorstart "gezien de lastige omstandigheden binnen onze vereniging" dit heugelijke feit wellicht geruisloos gaan vieren en is deze datum ook inderdaad geruisloos voorbij gegaan! Maar!!!!!!!!!!!!!  
  • De uitdaging is opgepakt en er wordt een activiteit voor zowel jeugd als senioren georganiseerd. Nadere info volgt!
  • Zoals bij velen al gemerkt is de facturatie van de lidmaatschappen gestart door onze nieuwe penningmeester Averil. Zij heeft deze pittige taak opgepakt en overgenomen van Frans, die na een wel zeer lange periode er nu echt mee gestopt is. En bij dezen veel dank aan beiden voor hun inzet! Betaling in termijnen blijft mogelijk en graag bij de betalingen het factuurnummer vermelden. Inmiddels zijn de 1e en 2e betaaltermijnen verstreken. Dankzij het digitale tijdperk is dit alles mogelijk om dit via e-mail te doen, om die reden is het dan ook belangrijk bij wijzigingen dit te melden bij ons secretariaat. Dit kan eveneens via het contactformulier van deze site. PS: een aantal betalingen zijn al binnen, onze dank daarvoor!! 

Algemeen ter informatie:

Bij belangrijke nieuwsmededelingen op deze site zal daar tevens via de onderstaande Whats App's op geattendeerd worden!!

  • Zowel voor jeugd als senioren is er een groep-Whats App - t.w. Senioren BV de Zender - beheerster = Dagmar // Jeugd BV de Zender - beheerster = Kirsten (De algemene afspraak voor het gebruik van de senioren App is dat als je komt spelen, dan meldt je dat via de App. Kom je niet dan meldt je dat niet). En sta je nog niet in de App maar wil je dat wel! Laat het weten!

Websitehttps://www.bvdezender.nl   - onder onze oude domeinnaam is deze 1e opzet van een vernieuwde website gemaakt. Ondanks de generatie kloof is dit gelukt en uiteraard voor verbetering vatbaar! In het kader van de privacyregels staan er geen foto's en privé gegevens meer op. 

Met sportieve groet. Piet